Opholdsstedet Corvia er beliggende i Århus kommune, lige op ad grænsen til Odder kommune og tæt på hovedvej mod henholdsvis Århus, Horsens og Skanderborg.
Corvia ligger i et roligt natur-smørhul, på en gård mellem Solbjerg og Odder. Begge byer har gode og overskuelige offentlige transportmuligheder til centrum af Århus, Skanderborg eller Horsens såsom letbane, tog og busforbindelser.
Der er en god og tæt kontakt med omkringliggende naboer og lokalsamfundet. Naboerne har heste i vores baghave og der er en hundepension tæt på. Vi har ikke etableret dyrehold direkte på stedet af hensyn til unge med allergi eller sensitivitet.
Generelt er der en rolig og nærværende atmosfære omkring Corvia, og det profiterer vores unge af når de begynder at ville tage hånd om deres egen personlige udvikling, transport og uddannelse. Her er Corvia’s beliggenhed optimal som base for et trygt træningsmiljø.
Oplandet byder på en vifte af fritidsmuligheder muligheder der også henvender sig til unge indenfor Autisme spektrum uanset om den unge interesserer sig for brætspilscafe i Århus, Mangakultur, anden subkultur, sport, cosplay, musiske interesser, medie, biografer eller slet ingen ting som udgangspunkt.
Vi mener at vi har skabt de rette faciliteter og udviklingsbetingelser for unge med ASF på Corvia.

Fonden Corvia - Kannevej 10, 8355 Solbjerg